Avdeling Fredli

Avdeling Fredli : Hugin Barnevernstiltak AS
Fredli ligger sentralt på indre Østlandet

Avdeling Fredli er godkjent for inntil fire beboere, og ligger 9 km sør for Eina sentrum, med utsikt over Einavannet. Huset har en grunnflate på 88 m2 med 3 etasjer. I 1. etasje er det entré, kjøkken, 2 stuer / oppholdsrom og felles bad. 2.etg. består av seks soverom og bad. Kjelleren består av entre’, møterom, kontor, verksted og vaskerom.

Fredli har store utearealer som kan benyttes til uteaktiviteter som volleyball, fotball og lignende. I tillegg kan ungdommene benytte kjøkken til matlaging / baking, samt at vi har datautstyr som kan benyttes til skolearbeid, spill, brevskriving og internett.

Fredli ligger i umiddelbar nærhet til fritidsarealer, der en kan benytte naturen til fiske, camping, vannsport og lignende. Institusjonen ligger fem kilometer fra idrettsanlegg med et godt organisert idrettslag. Idrettslaget har et bra og allsidig tilbud.

I tillegg benytter vi oss av andre organiserte aktiviteter som hestesenter, fritidsklubb, svømmehall, bowlinghall, tennishall / squash. Gjøvik / Toten-distriktet har et bra tilbud når det gjelder disse aktivitetene.

Det er mange muligheter for skiaktiviteter. Hurdal skisenter og Hafjell kan da benyttes.


hr-linje

Kontaktinformasjon

Adresse: Einaveien 1773, 2843 Eina

Telefon: 906 74 748 / 915 05 853

E-post: fredli@huginbv.no

Avdelingsleder Fredli

Britt Stenseth
Telefon:951 49 524
E-post:britt@huginbv.no