Avdeling Vildåsen

Avdeling Vildåsen : Hugin Barnevernstiltak AS

Vildåsen er godkjent for inntil 4 ungdommer,
og ligger i Vestre Toten kommune, i Raufoss.

Avdeling Vildåsen ligger i nærhet til Hugins avdeling Fredli. Kommunen har ca. 13.000 innbyggere og Raufoss er kommunesenteret. Her ligger butikker, kjøpesenter, den videregående skolen, Raufoss Parken Sport & Fritidssenter hvor vi finner bl.a. Lønnberget hoppsenter og Raufoss Badeland.

Vildåsen har utearealer som kan benyttes til volleyball, trampoline, fotball og lignende. I tillegg benytter vi Einafjorden som ligger 2 mil unna, og som blir mye brukt om sommeren til bading, fiske og vannsport, samt bading og soling på fastland på Gjøvik. Vi har datautstyr på huset som ungdommen kan benytte til skolearbeid, spill, og internett. Institusjonen ligger i nærheten av idrettsanlegg som har et allsidige tilbud. I tillegg benytter vi oss av andre organiserte aktiviteter som hestesenter, fritidsklubb, svømmehall, bowlinghall, tennishall / squash. Om vinteren går vi på ski og står brett / slalåm og da benyttes Hurdal skisenter og Hafjell.

Vildåsen ligger sentralt i Raufoss og det er henholdsvis 11 kilometer til Gjøvik og 50 km til Lillehammer. Avstanden til Oslo er 110 km, omtrent 1,5 time, med bil. Jernbanen har stasjon på Raufoss med en rekke avganger daglig i begge retninger.


hr-linje

Kontaktinformasjon

Adresse: Vildåsveien 11, 2830 Raufoss

Telefon: 916 58 348 / 970 84 727

E-post: vildaasen@huginbv.no

Avdelingsleder Vildåsen

Bjarte Harkestad

Telefon: 982 95 961

E-post: bjarte@huginbv.no