Jobb hos oss

Jobb hos oss : Hugin Barnevernstiltak

Ledige stillinger

hr-linje

Miljøpersonal – Ekstravakter – Vikar

Hugin Barnevernstiltak er et heldøgns bo- og behandlingstiltak for ungdom i alderen 13 – 18 (23) år, som tar i mot ungdom plassert på institusjon etter bvl. §§ 4 – 4, 4 – 6, 4 – 12, 4 – 24, 4 – 25 og 4 – 26. Vi er en del av Team Olivia og har i dag rammeavtale om institusjonsplasser for vår målgruppe både med Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet (Bufdir) og Oslo kommune (BFE). Hugin barnevernstiltak består av 4 avdelinger som til sammen er godkjent for inntil 17 barn/ungdom i vår målgruppe.

Ved våre avdelinger trenger vi:

Tilkallingsvikarer til vår “vikarpool”

Vi har ingen ledige stillinger akkurat nå, men vi søker hele tiden engasjerte menn / kvinner til vår  «vikaropol». Ønsker du å jobbe hos oss, kontakt Joakim Kristiansen på mai: joakim@huginbv.no

Vi ønsker oss medarbeidere med erfaring fra arbeid med ungdom, og du må være en selvstendig og og trygg voksenperson som evner å etablere trygge relasjoner. Du må ha et brennende engasjement for å jobbe med mennesker og et ønske om å utgjøre en forskjell. Søkeren må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og det er ønskelig med fritidsinteresser som kan benyttes i det miljøterapeutiske arbeidet. Søkeren bør ha fylt 25 år, og må ha førerkort klasse B.

Arbeidsoppgaver:

Vi legger vekt på:

Vi kan tilby:

Tilfredsstillende politiattest, jf. Barnevernloven § 6 – 10 kreves ved tiltredelse. Denne skal ikke legges ved søknaden. Nærmere opplysninger om stillingen som Vikar kan fås ved henvendelse til Joakim Kristiansen.

Alle søknader med CV sendes til: joakim@huginbv.no